hbk flaggor, halländska lejon och isländsk brytning

1. Små pojkar- stora flaggor. 2. Jaaa, vad gör vi här? Skulle vi spela eller? 3. Alla som håller på Hbk känner igen Peps "pekfingret över munnen-minen." 4. Jo, vi skulle visst spela, kul! 5. En liten men tapper Halmstad klack. 6. Nu tar vi det här grabbar!! 7. Fundersamma miner i publiken. 8. Puedo jugar al fútbol! 9. Anel rullar runt på den fina planen (eller så har han kanske ont någonstans.) 10. Glader! 11. Törstig kille. 12. Ensam kan också vara stark! 13. Klapp-klapp på dig med, Salle! 14. He is a vulcano! 15. "Salir y mostrar quien eres, Zamo!" 16. En dyster dag, förlust med 3-0 mot Malmö. Kämpa! 17. "Mjau!" (En lång historia på svensk/isländsk brytning..)

rosa havskräftor, blåmusslor och soppa med för mycket vitt vin

För någon vecka sedan åt jag och mina systar jättejättegoda havskräftor och blåmusselsoppa med alldeles för mycket vitt vin, Det var gott. På kvällen kollade vi på nya Pirates-filmen och drack vattenmelon-loka och åt körsbärstomater. Bäst!

"You broke my heart."


the smiles returning to the faces


håll i hatten!


en syster, ugglor och loka-bubblor

Några bilder från helt olika tillfällen.

21 dagar försenat, men här är april!

Inledde april så här fint, allsvensk premiär. En oavgjord sådan, nu har vi ju kommit lite längre, hehe..
Kemi, jag är bäst på det! (Eller ja, fråga min vän Ronja, hon skulle inte hålla med mig..)
Bullis, han inte bara ser rädd ut för mig, han är det också.
ÄLSKAR att klättra!
Jag och Dessan överraskade Joel med att åka till Malmö och kolla MFF-HBK. Var på stationen i Båstad vid den här tiden, kvart i ett eller så. På natten, dagen efter var lite seg.
Eller nä, inte så segt. När man tänker tillbaka på hur fin gårdagen var gick det lite snabbare och lättare. Bästa av allt var ju att Saevi stod för det första och ända målet! Sådant kan man leva på länge.
Första vitsipporna, hur bra inte det liksom?!
Bästa, bästa sättet att vakna på. Så himla fint!
Hehe, stckars häst fick en rosett runt örat.
Var på stranden med denna fjant som vägrade gå i vattnet. Har jättejättemånga bilder som ligger och väntar i någon mapp.
Sådär, ett april då alltså! Maj är redan kanon, kan inte bli så mycket bättre faktiskt!

aldrig, aldrig ensam

Så fin kille på översta bilden, Jonathan Johansson, ni kan ju lyssna på honom och få höra vilken värld jag lever i just nu. (Är lycklig; underbara vänner, fin konsert, höjt betyget i engelskan, fått MVG på min bokrecension om I långa loppet (<3) kärlek på mitt liv alltså!)

vänner kan vara något av det finaste som finns


they don't want us to escape


delfindröm


wouldn’t that be groovy, baby?


at the end of the day, forever victory


I thought I could ask for more from you.


RSS 2.0